Etiketten op rol zijn stickers of labels die opgerold zijn in een handig formaat voor gebruik in etiketteermachines of handmatige toepassingen. Deze labels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen, kleuren en materialen, afhankelijk van het specifieke doel en de toepassing.

Etiketten op rol worden vaak gebruikt in productie-, logistieke en detailhandelsomgevingen, waar ze worden gebruikt voor het identificeren van producten, verzend- en ontvangstlabels, prijskaartjes en andere toepassingen waarbij het snel en gemakkelijk aanbrengen van labels vereist is. Ze worden ook gebruikt voor het labelen van voedselproducten, medicijnen en andere items waarbij een nauwkeurige identificatie en traceerbaarheid vereist is.

Etiketten op rol zijn gemakkelijk op te bergen en te vervoeren en worden vaak geleverd met een beschermende backing om te voorkomen dat de kleeflaag aan andere oppervlakken hecht voordat ze worden aangebracht. Etiketten op rol zijn een efficiënte manier om producten en materialen te labelen en te organiseren en zijn daarom een belangrijk onderdeel van vele bedrijfsprocessen.

Moment a.u.b. Message