Alle categoriëen

Informatie


Blog van 4 maart

2014 is het jaar dat wij onze website gelanceerd hebben. Voor ons een spannend moment. Voor ons een nieuw concept, om van een offline drukkerij, naar een online drukkerij te transformeren. Na een jarenlange zoektocht om een webshop te vinden die paste bij het idee dat wij hadden, vonden wij deze begin van 2014. Na wikken en wegen, voor de zomer de knoop gehakt om het te gaan doen. Webshop is eind augustus opgeleverd en begin oktober zijn we al live gegaan. We onderscheiden ons door een zeer breed assortiment aan te bieden, maar ook zijn wij een spoedopdrachten specialist. Voor 12.00 uur aanleveren is dezelfde dag nog op halen op onze productie locatie in Amsterdam Zuidoost of de volgende dag in heel Nederland gratis geleverd. We hebben daarvoor een speciaal assortiment samengesteld dat we alleen maar verder zullen uitbreiden.
Buiten alle standaard producten wat de meeste andere webshops hebben zoals de flyers, briefpapier, posters enz. Proberen we ons online assortiment steeds verder te verbreden. Alleen al in december hebben we 10 producten toegevoegd aan onze webshop. Dit zullen we alleen maar blijven uitbreiden het komende jaar. Diverse producten zoals een slee met uw eigen logo of afbeelding, een blikje of flesje water met uw eigen logo, uw mooiste foto op aluminium of hout geprint, pennen, aanstekers, pepermunt, enz..

Omdat we van offline naar online verhuist zijn wil niet zeggen dat we geen maatwerk meer doen. U kunt ook bij ons terecht voor alle grafische producties, ook al staan deze  niet in onze webshop. Een brochure of folder op een bepaalde papiersoort of speciale afwerking. Geen probleem. Een huisstijl op een papiersoort die niet in de webshop staat, ook geen probleem. In de randstad komen we zelfs bij u langs om het werk dat u wilt laten drukken persoon te bespreken en u advies te geven. 12 uur geweest en toch een spoedopdracht, bel of mail ons. Ook als staat wat u nodig hebt niet in de webshop. 

Waar we ook uniek in zijn is dat als u moeite heeft om de bestelling op de site te doen, of de bestelling per mail of telefonisch liever door geeft, dat wij de bestelling voor u er helemaal afhandelen. Uw bestanden controleren wij gratis en passen indien nodig in overleg voor u aan. Hiermee willen we de klanten verder ontzorgen.

Hieronder vind u al enkele producten die we hebben mogen maken voor onze klanten. Uiteraard vind u deze allemaal in onze shop terug.

 

http://printingpower.nl/Huisstijl/Briefpapier

                                                                            briefpapier en visitekaartjes

http://printingpower.nl/Promotie/Kranten

                                                                          kranten op tabloid formaat

http://printingpower.nl/Promotie/Brochures%20%5B|%5D%20Magazines%20%28geniet%29

                                                                                geniete brochures

http://printingpower.nl/Promotie/Folders%20%28gevouwen%29

                                                                               gevouwen folders

 

 

http://printingpower.nl/Specials/Gepersonaliseerde%20premiums

                                                                          luxe tasjes, pennen, usbsticks.
 


Blog van 17 november

De spoedspecialist

U herkent het wel, een afspraak hebben en er achter komen dat u geen visitekaartjes meer heeft. Of uw bedrijfsfolders zijn op en u moet deze naar een klant versturen. U heeft een beurs en last minute komen pas de ontbrekende gegevens binnen. Het uitprinten op uw eigen printer staat vaak niet professioneel. Dus wat nu? Gelukkig is er Printing Power. 

Wij zijn in staat om razendsnel, die posters, flyers, folders, brochures, visitekaartjes enz.. voor u te vervaardigen. In de meeste gevallen zelfs dezelfde dag nog. Bestelt u voor 12.00 uur het gewenste drukwerk, dan kan het dezelfde middag nog worden opgehaald op onze productie locatie in Amsterdam Zuidoost. Of wij leveren het af in de regio Amsterdam met onze eigen bezorgdienst of landelijk via de pakketpost van PostNL de volgende dag. Op onze site hebben de producten neergezet die vaak voorkomen. 

Staat datgene dat u nodig hebt er niet tussen neem dan contact met ons op via de mail: info@printingpower.nl of bel ons op 06-24264588. Dan kunnen we altijd overleggen of we uw spoedopdracht alsnog in orde kunnen maken. 

 


Op onze site hebben we ook een aparte sectie ingericht voor de spoedopdrachten. 


Dit is voor nu even het assortiment dat al te vinden is op onze site. Echter is er veel meer mogelijk, denk aan folders, brochures geniet of met wire-o, roll-up banners enz.. Wij zullen dit deel van het assortiment geleidelijk verder gaan uitbreiden en online zetten.

Alle spoedproducties buiten de enveloppen worden digitaal geprint. Een voordeel van het digitaal drukken / printen, is de zeer korte levertijden die gerealiseerd kunnen worden, maar ook de lage startkosten ten opzichte van offsetdruk. Het personaliseren van uw drukwerk behoort ook tot de mogelijkheden. Maar ook bv boeken in kleine oplages lenen zich ideaal voor deze techniek. De kwaliteit, papierregistratie en kleurconsistentie zijn inmiddels op een niveau dat deze zich met offsetdruk laat meten.


Op onze productielocatie in Amsterdam Zuidoost hebben we een groot machinepark met digitale printers staan. Doordat onze organisatie korte lijnen heeft en met daarnaast een grote capaciteit aan productiemiddelen, kunnen we zeer snel en hoogwaardige producten leveren.


Nieuw in assortiment
Naast de spoedopdrachten hebben we ook uiteenlopende producten, van banners, makelaarsborden, vlaggen, pennen, maar ook houten sledes. Nieuw in ons assortiment dit jaar zijn 2 soorten houten sledes die we kunnen voorzien van uw reclameboodschap, logo of een afbeelding. Een unieke en aparte manier om reclame voor uw bedrijf te maken.

 

Ook nieuw in ons assortiment zijn blikjes fris en waterflesjes. Blikjes appelsap met prik en blikjes energiedrank. Leuk om op een evenement of feest uit te delen en uw bedrijf op een originele manier onder de aandacht te brengen.

Maatwerk
Grafische producten zijn eigenlijk altijd maatwerk. Maar door slim te produceren zijn er diverse producten nog steeds maatwerk, maar voor massaproductie prijzen. We zijn een grafisch bedrijf en kunnen elke productie voor u maken. Of deze nu on of offline is. Neem contact met ons op en maak een afspraak. Ook al zijn we een online grafimedia bedrijf, we komen ook graag offline bij u langs. Zo zijn we toch nog heel persoonlijk.

http://printing-power.blogspot.com/2014/11/de-spoedspecialist.htmlBlog van 13 oktober

Printing Power. Wie zijn wij?

Welkom op de blog van printingpower.nl. Op deze blog zullen we regelmatig korte stukken schrijven, o.a. waar we mee bezig zijn en wat ons zoal bezig houdt. Maar ook tips en trucs op het gebied van gedrukte media. Grappige, leuke en mooie producties die we tegenkomen. Ook zullen we producten hier bespreken die in ons online assortiment zitten.

Allereerst stellen wij ons even voor. Printing Power is opgestart vanuit de gedachte om klanten snel en overzichtelijk een groot assortiment van drukwerk, digitale druk en print, signing en grootformaat, alsmede relatiegeschenken te tonen en gemakkelijk te bestellen. 

 


We merken dat klanten snel antwoord willen op prijsaanvragen en bestellingen snel willen ontvangen. Hiervoor hebben wij in ons steeds uitgebreider assortiment plaatsgemaakt voor spoedopdrachten. Zelfde dag nog ophalen of de volgende dag op een gewenste locatie geleverd. Ook merken we, dat men name de grotere organisaties niet de mogelijkheden binnen hun organisatie hebben om vooruit te betalen. Hiervoor kan eventueel na overleg ook op rekening betaalt worden.

Het assortiment hebben we onderverdeeld in meerdere productgroepen. Zodat u snel en overzichtelijk het gewenste product kunt vinden. We hebben diverse soorten huisstijldrukwerk, reclamedrukwerk, grootformaat print, enz. Maar ook onze specials moet u niet vergeten. We zijn een grafisch bedrijf en doen ook aan maatwerk. In de regio Amsterdam en Den Haag komen wij ook eventueel bij u langs om advies te geven wat het beste qua drukwerk bij u past. Zo wordt een online drukker toch persoonlijk. 

 

 

www.printingpower.nl

 

 


http://printing-power.blogspot.com/2014/10/even-voorstellen.html