Blog 4 maart

In 2014 was de lancering van onze website een spannend moment voor ons. Het betekende de transformatie van een offline drukkerij naar een online drukkerij met een nieuw concept. Na lang zoeken vonden we begin 2014 eindelijk een webshop die paste bij ons idee. Na wikken en wegen, hakten we voor de zomer de knoop door om ervoor te gaan. De webshop werd in augustus opgeleverd en in oktober waren we al live. Wat ons onderscheidt is dat we niet alleen een zeer breed assortiment hebben, maar ook specialist zijn in spoedopdrachten. Als u vóór 12.00 uur aanlevert, kunt u dezelfde dag nog ophalen op onze productielocatie in Amsterdam Zuidoost of gratis de volgende dag in heel Nederland laten bezorgen. We hebben hiervoor een speciaal assortiment samengesteld dat we alleen maar verder zullen uitbreiden.

Naast de standaard producten die de meeste andere webshops hebben, zoals flyers, briefpapier, posters enzovoort, proberen we ons online assortiment steeds verder uit te breiden. Alleen al in december hebben we 10 nieuwe producten aan onze webshop toegevoegd en we zullen dit blijven doen in de toekomst. We bieden diverse producten aan, zoals een slee met uw eigen logo of afbeelding, een blikje of flesje water met uw eigen logo, uw mooiste foto op aluminium of hout geprint, pennen, aanstekers, pepermunt, en nog veel meer.

Hoewel we verhuisd zijn van offline naar online, betekent dit niet dat we geen maatwerk meer doen. U kunt nog steeds bij ons terecht voor alle grafische producties, ook als deze niet in onze webshop staan. Een brochure of folder op een specifieke papiersoort of met een speciale afwerking? Geen probleem. Een huisstijl op een papiersoort die niet in onze webshop staat? Ook geen probleem. In de Randstad komen we zelfs bij u langs om uw drukwerk persoonlijk te bespreken en advies te geven. Als u om 12 uur 's middags een spoedopdracht heeft, bel of mail ons dan gerust, zelfs als het product niet in onze webshop staat.

Wat ons uniek maakt, is dat we u helpen als u moeite heeft met het bestellen op de website of als u de bestelling liever per mail of telefonisch doorgeeft. Wij handelen de bestelling dan volledig voor u af. We controleren uw bestanden gratis en passen deze indien nodig in overleg voor u aan. Op deze manier willen we onze klanten verder ontzorgen.

Hieronder vindt u enkele producten die we hebben mogen maken voor onze klanten. Uiteraard vindt u deze allemaal terug in onze webshop.

http://printingpower.nl/Huisstijl/Briefpapier

                                                                            briefpapier en visitekaartjes

http://printingpower.nl/Promotie/Kranten

                                                                          kranten op tabloid formaat

http://printingpower.nl/Promotie/Brochures%20%5B|%5D%20Magazines%20%28geniet%29

                                                                                geniete brochures

http://printingpower.nl/Promotie/Folders%20%28gevouwen%29

                                                                               gevouwen folders

 

 

http://printingpower.nl/Specials/Gepersonaliseerde%20premiums

                                                                          luxe tasjes, pennen, usbsticks.
 


Blog van 17 november - Printing Power: de spoedspecialist voor al uw drukwerk

We kennen het allemaal wel: je hebt een afspraak en komt erachter dat je geen visitekaartjes meer hebt, of je bedrijfsfolders zijn op en je moet deze dringend naar een klant versturen. Of je staat op het punt om naar een beurs te gaan en op het laatste moment krijg je nog ontbrekende gegevens binnen. Het uitprinten op je eigen printer zorgt vaak niet voor een professionele uitstraling. Wat moet je nu doen? Gelukkig is er Printing Power.

Wij zijn dé specialist op het gebied van spoeddrukwerk en kunnen razendsnel posters, flyers, folders, brochures, visitekaartjes en nog veel meer voor je vervaardigen. In de meeste gevallen zelfs nog dezelfde dag. Als je voor 12:00 uur je bestelling plaatst, kun je deze dezelfde middag nog ophalen bij onze productielocatie in Amsterdam Zuidoost. Als je dat wenst, kunnen we het ook bij je afleveren in de regio Amsterdam met onze eigen bezorgdienst of landelijk via de pakketpost van PostNL, de volgende dag.

Op onze website hebben we de producten staan die het meest voorkomen. Staat wat jij nodig hebt er niet tussen? Neem dan contact met ons op via e-mail (info@printingpower.nl) of bel ons op 085-0653012. Dan kunnen we altijd overleggen of we je spoedopdracht alsnog kunnen realiseren. Bij Printing Power zijn we er om jou te ontzorgen, zodat jij je kunt richten op de belangrijke zaken van jouw bedrijf.

 


Op onze site hebben we ook een aparte sectie ingericht voor de spoedopdrachten. 


Dit is voor nu even het assortiment dat al te vinden is op onze site. Echter is er veel meer mogelijk, denk aan folders, brochures geniet of met wire-o, roll-up banners enz.. Wij zullen dit deel van het assortiment geleidelijk verder gaan uitbreiden en online zetten.

Alle spoedproducties buiten de enveloppen worden digitaal geprint. Een voordeel van het digitaal drukken / printen, is de zeer korte levertijden die gerealiseerd kunnen worden, maar ook de lage startkosten ten opzichte van offsetdruk. Het personaliseren van uw drukwerk behoort ook tot de mogelijkheden. Maar ook bv boeken in kleine oplages lenen zich ideaal voor deze techniek. De kwaliteit, papierregistratie en kleurconsistentie zijn inmiddels op een niveau dat deze zich met offsetdruk laat meten.


Op onze productielocatie in Amsterdam Zuidoost hebben we een groot machinepark met digitale printers staan. Doordat onze organisatie korte lijnen heeft en met daarnaast een grote capaciteit aan productiemiddelen, kunnen we zeer snel en hoogwaardige producten leveren.


Nieuw in assortiment
Naast de spoedopdrachten hebben we ook uiteenlopende producten, van banners, makelaarsborden, vlaggen, pennen, maar ook houten sledes. Nieuw in ons assortiment dit jaar zijn 2 soorten houten sledes die we kunnen voorzien van uw reclameboodschap, logo of een afbeelding. Een unieke en aparte manier om reclame voor uw bedrijf te maken.

 

Ook nieuw in ons assortiment zijn blikjes fris en waterflesjes. Blikjes appelsap met prik en blikjes energiedrank. Leuk om op een evenement of feest uit te delen en uw bedrijf op een originele manier onder de aandacht te brengen.

Maatwerk
Grafische producten zijn eigenlijk altijd maatwerk. Maar door slim te produceren zijn er diverse producten nog steeds maatwerk, maar voor massaproductie prijzen. We zijn een grafisch bedrijf en kunnen elke productie voor u maken. Of deze nu on of offline is. Neem contact met ons op en maak een afspraak. Ook al zijn we een online grafimedia bedrijf, we komen ook graag offline bij u langs. Zo zijn we toch nog heel persoonlijk.

http://printing-power.blogspot.com/2014/11/de-spoedspecialist.htmlBlog van 13 oktober

Printing Power. Wie zijn wij?

Welkom op de blog van printingpower.nl. Op deze blog zullen we regelmatig korte stukken schrijven, o.a. waar we mee bezig zijn en wat ons zoal bezig houdt. Maar ook tips en trucs op het gebied van gedrukte media. Grappige, leuke en mooie producties die we tegenkomen. Ook zullen we producten hier bespreken die in ons online assortiment zitten.

Allereerst stellen wij ons even voor. Printing Power is opgestart vanuit de gedachte om klanten snel en overzichtelijk een groot assortiment van drukwerk, digitale druk en print, signing en grootformaat, alsmede relatiegeschenken te tonen en gemakkelijk te bestellen. 

 


We merken dat klanten snel antwoord willen op prijsaanvragen en bestellingen snel willen ontvangen. Hiervoor hebben wij in ons steeds uitgebreider assortiment plaatsgemaakt voor spoedopdrachten. Zelfde dag nog ophalen of de volgende dag op een gewenste locatie geleverd. Ook merken we, dat men name de grotere organisaties niet de mogelijkheden binnen hun organisatie hebben om vooruit te betalen. Hiervoor kan eventueel na overleg ook op rekening betaalt worden.

Het assortiment hebben we onderverdeeld in meerdere productgroepen. Zodat u snel en overzichtelijk het gewenste product kunt vinden. We hebben diverse soorten huisstijldrukwerk, reclamedrukwerk, grootformaat print, enz. Maar ook onze specials moet u niet vergeten. We zijn een grafisch bedrijf en doen ook aan maatwerk. In de regio Amsterdam en Den Haag komen wij ook eventueel bij u langs om advies te geven wat het beste qua drukwerk bij u past. Zo wordt een online drukker toch persoonlijk. 

 

 

www.printingpower.nl

 

 


http://printing-power.blogspot.com/2014/10/even-voorstellen.html