Alle categoriëen

Informatie

Gelijmde brochures

Een gelijmde brochure is een type brochure waarbij de pagina's aan elkaar zijn gelijmd in plaats van geniet. Dit wordt ook wel "perfect binding" genoemd. Het proces van het maken van een gelijmde brochure omvat het afdrukken van de pagina's, het snijden van de pagina's naar het juiste formaat en het vervolgens aanbrengen van lijm aan de ruggengraat van de pagina's. De pagina's worden vervolgens stevig tegen elkaar gedrukt en de lijm wordt gedroogd, waardoor een stevige binding ontstaat.

Gelijmde brochures hebben verschillende voordelen ten opzichte van geniete brochures. Zo kunnen gelijmde brochures een professionelere uitstraling hebben en kunnen ze gemakkelijker worden gestapeld en opgeslagen. Ook kunnen gelijmde brochures meer pagina's bevatten dan geniete brochures en kunnen ze een dikker papiergewicht bevatten.

Het nadeel van gelijmde brochures is dat ze duurder zijn om te produceren dan geniete brochures. Ook kunnen ze minder duurzaam zijn als ze worden blootgesteld aan zware belasting, omdat de binding minder stevig kan zijn dan bij geniete brochures.

Omslag

  • Cover 300 gram mat

  • Omslag 240 gram enkelzijdig sulfaat karton

  • Omslag 250 gram mat

  • Omslag 300 gram enkelzijdig sulfaat karton

Formaat

Gewicht

Materiaal

Aantal Pagina's

Afwerkingsopties

Kies de bedrukking van het omslag

Prijzen en oplages